Pechanga.net lan Spektrum Game Grup bakal dadi tuan rumah tondho iGaming Legislative Simposium 27 februari, 2014, ing Sheraton Grand Sacramento Hotel ing Sacramento, CA rt 66 casino poker kamar. Pamiarso bakal kalebu negara dprd, game aturan, suku lan komersial operator game, lan game Internet ahli saka sak donya rt 66 casino new mexico. CTBA kang Dhingklik Leslie Lohse bakal antarane pamicara, nyediakake perspektif ing iGaming tagihan sak 9 am sesi judul, Njupuk Lay saka Tanah rt slot. Simposium bakal ngenali masalah gegayutan legalization saka game online ing California, lan njelajah solusi bisa lan sukses cara criss angel kali rock casino. Diskusi iki kritis minangka privasi pancasan digawe ing California ing 2014 babagan miwiti, angger-angger, lan pajak saka game online bakal nemtokake sukses saka Internet poker ing California uga pengaruhe advancement saka Internet game ing negara liyane criss angel hard rock casino.
Valerie Martínez VMA Komunikasi, Inc krisis inti carane kanggo njaluk 4 aksesoris slot. 243 Oberlin Avenue ● palo alto, CA 91711 T: 909.445.1001 ● 562.789.4047 C: 909.917.3368 Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.