Eksekutif saka UK komunikasi pengatur wis dielingake sing ing risiko negara kang kiwa konco yen legal kasus sing ngancem kanggo mengaruhi lelangan saka 4G lisensi sing ora dropped dening perusahaan melu akwesasne mohawk casino sweetgrass spa. Ngandika sadurungé iki minggu, Ed Richards, Ofcom eksekutif, mbatesi plans kanggo lelangan anyar dhuwur-kacepetan Internet nirkabel jaringan, kang bakal ngaktifake kecepatan nganti 100mbps.
Lelangan bakal njupuk panggonan ing 2012 nanging slowdown bakal ateges akeh bakal kudu ngenteni kanggo akèh maneh saka sing akwesasne mohawk casino rv park. Iku panginten sing akeh Britons ora duwe akses nganti 2014 ing wiwitan sawise tantangan legal iki mondhok dening UK paling operator seluler, Kabeh nang Endi wae, kemitraan antarane Oranye lan T-Mobile akwesasne mohawk casino ngiciipi anggur.

Sing keluhan amarga reallocation tartamtu kurang-frekuensi bandwidth kanggo O2 lan Vodafone sing gagal kanggo "ngartekno nyuda dominasi" saka loro perusahaan minangka padha duwe akeh layanan sing luwih apik ing deso wilayah. "Aku pengin sing kita wis ora kagungan sembarang regejegan lan debat lan wektu tundha?Mesthi aku, nanging supaya dadi nyata," ngandika Richards aku bisa mbaleni casino heist. "Iki massive debat saka ekonomi ageng wigati kanggo akèh banget kuat perusahaan lan ageng wigati kanggo negara. Kita ngirim ora kaget utawa ora adil sing ana di nggo kenceng lan pepek debat. Iki prakara kanggo wong, iku penting kanggo perusahaan, iku penting kanggo kita, iku penting kanggo konsumen." Ora mung bakal iki dadi ageng warta kanggo legiun saka wong-wong sing pindhah kanggo dicokot saka "kula wektu" karo laptop ing bali kamar turu iku uga bakal duwe pengaruh penting ing gambling online industri aku bisa nyewa mesin slot.

Iki mudhun kanggo kasunyatan sing seluler gambling paling cepet akeh ing sektor industri gambling ing saiki lan apa-apa sing bisa ngedongkrak sektor bakal tampi karo mbukak penyelundupan. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.