iSoftBet wis sarujuk kampanye optimization menehi hasil karo penylametan automation lunak tenan Optimove hollywood casino prasmanan bangor maine. Noto bakal weruh iSoftBet pelanggan nampa panyedhiya sistem karo Optimove teknologi wis integrasi saben casino ing us. Ing Optimove lunak, kang web-based lan powered by unik customer teknologi modeling, ketemu paling cocog antarane tartamtu kampanye lan pelanggan, ngiro-iro carane pelanggan bakal nanggapi kanggo macem-macem tumindak marketing sadurunge ngusulake sing tumindak kang bakal dadi paling efektif ing macem-macem orane tumrap sekolah saka customer singgat saben teyeng promosi kode.
iSoftBet sales manager Luci Apostolou ngandika: "Kita wis katon apik banget asil saka operator sing wis dipun ginakaken solusi iki lan kita are looking nerusake kanggo ningali asil sing padha ing liyane saka iSoftBet platform." Amit Bivas, Optimove direktur marketing, ditambahake: "Kita nyana yen iSoftBet operator sing ngleksanakake Optimove lunak kanggo automate lan ngoptimalake customer marketing bakal bisa ndeleng asil gedhe banget cepet." everum casino ora bonus simpenan kode.