konsep hukum ing Vietnam zona ekonomi khusus – kalebu panggonan diperuntukkan kanggo sawetara gedhe-ukuran casino resort – iku amarga bisa rembugan saka dina (ana) ing negara kang Majelis Nasional (digambarke), miturut VnExpress.acau junket investor Suncity Group wis kapentingan ing loro Vietnam casino rencana ing zona ekonomi khusus: siji minangka pembangunan partner, lan siji minangka operator.nExpress nyatakake – kasebut laporan ing Tuoi Tre, a Vietnam saben dina koran – sing legislatif padha gantos kanggo ngrampungake waiver saka perusahaan hukuman tax kanggo pisanan patang taun; 50 persen waiver saka perusahaan hukuman tax kanggo limang taun sawise sing; lan 10 persen perubahan perjanjian kuwi tax kanggo liyane 21 taun.nExpress ngandika sing – adhedhasar originally-ngajokaken tax tarif kanggo zona ekonomi khusus, Ministry of Planning lan Investasi kira-kira padha bakal bisa kanggo nggawa total US$9.5 yuta saben taun kanggo negara coffers saka tax pembayaran lan tanah-related fees saben teyeng promosi kode.

Ing 2030, nomer total proyek digawe ing telung wilayah iki kira-kira dadi liwat 760.000, ngewangi kanggo push up income per-kapita ing wilayah sing kanggo US$13,000, utawa 5.4 kaping tingkat saiki. everum casino ora bonus simpenan kode.