British basis totoan lan gambling operator Ladbrokes lan Rugby Liga bal-Balan wis sarujuk kanggo ngluwihi sing saiki kemitraan asil ing bookmaker ngramut sawijining sponsor judhul adiluhung kompetisi dianakaké tahunan wiwit taun 1896. Announced ing minggu saka 2017 Ladbrokes Tantangan final Piala, siji-taun extension bakal weruh Wigan Warriors, winningest tim karo 19 Piala gelar; perang Awake FC, saiki duwe Tuwung menang ing Wembley Stadium pungkasan taun slot simpenan liwat pulsa xl tanpa cutout.
Ing Challenge Piala wis bédané saka kang mung kuwi turnamen kanggo ndherek amatir, semi-profesional lan profesional klub slot deur doet het niet. London basis bookmaker bakal terus kanggo njupuk kauntungan saka Tuwung kang jembar lan akeh-tau pramila slot deur gaat niet meer dicht.
Kompetisi kang siaran partners kalebu Langit Olahraga lan BBC, sing duwe, taun iki, siaran nomer rekaman manggon game, miturut release warta. Ngomentari ing extension iki Roger Draper, CCO kanggo Rugby Liga bal-Balan, sing ngandika sing wong iki "seneng" karo Ladbrokes kaputusan lan sing extension "gedhe warta kanggo olahraga" lan nduduhake bookmaker kang prasetya kanggo ndhukung tradisi desain slot ing sheet metal. "Ladbrokes wis fantastic supporter saka Liga Rugby lan kita are remen sing lagi terus sing hubungané karo olahraga kita gedhe," Draper kabaripun ngandika.

Ing gaweyan kanggo ningkataké Ladbrokes Challenge Piala, Ladbrokes bakal njaga cedhak apa hubungan karo pemain lan pembuangan alike ing aktivitas promosi ing saindhenging mangsa. Jim Mullen, Ladbrokes Eksekutif, ngandika: "Kita kaputusan kanggo sponsor Challenge Piala ana siji gampang talking stick resort casino reviews.
Kita arep kita jeneng kanggo bakal digandhengake karo adiluhung, hasrat singing acara lan iki ticks sing kothak, supaya iku ora brainer nalika iku teka kanggo ndawakake kita hubungané karo game talking stick resort casino roulette. Kita muter hard kanggo menang lan sing apa Ladbrokes Challenge Piala iku kabeh babagan." talking stick resor poker atlas.