Ing VCGLR kaputusan ends limang taun maneh ing nentokake yen Makutha kudu njaga hak-hak kanggo negara kang tunggal casino lisensi kerang garis abang rock casino. James Packer, pangadeg lan mantan ketua saka Makutha Resorts, metu saka casino kekaisaran ing Maret kerang bar nugget casino menu. Ing sawijining 209-kaca laporan, VCGLR ndadekake 20 rekomendasi. Makutha Resorts bisa terus ndhuweni lan operasi sawijining Multi-Milyar dollar integrasi casino resort komplek ing Melbourne sawise aturan ing Victoria ketemu embattled perusahaan "cocok." On Friday, Victorian Komisi kanggo Gambling lan omben-Omben angger-Angger (VCGLR) rampung ing enem review sing Makutha Resorts "tetep wong cocok kanggo terus kanggo terus lisensi kanggo operate ing Melbourne casino." "Makutha Melbourne ketula karo aturan sing cocog lan perjanjian, lan iku ing kapentingan umum sing lisènsi kudu terus ing meksa," peraturan awak ngumumaké. Ing sawetara taun kepungkur wis apa-apa nanging gampang sailing kanggo Makutha Resorts.

Iku mesthi ora yakin nang hyatt regency aruba resor spa lan casino - eropah rencana. Ing wilayah ngendi owah-owahan needed kalebu corporate governance lan resiko, selaras peraturan, lan safeguards luwih apik kanggo pertempuran masalah gambling lan laundering dhuwit. Bebarengan karo Melbourne, Makutha ndarbeni casino resort ing Perth lan Sydney. Ing VCGLR ditampa Makutha kang alesan sing nomer cilik karyawan padha ora peduli kuwi owah-owahan sing dibutuhake disetujoni saka agensi hyatt regency aruba resor spa lan casino.