Antarane IPO cons saka kang Yu dielingake, saham perjanjian sing ngalangi Betfair saka madegake ngarsane ing Asia loom paling gedhé whats mbayari ing roulette. Dadi kesempatan anyar kanggo wutah bisa ora mung bisa tuku liwat counter whats gambling umur ing new york. Nanging karo simpenan dagang ing setengah IPO sawijining nilai, investor awal nyekeli £13 bareng ora ngadeg kanggo luwih ngencerke saka holdings whats house edge ing craps. Ing taun 2009, CEO David Yu iki takon bab potensial IPO, prompting wong kanggo ati-ati sing "ana pros lan cons kang umum." Antarane liyane iku, Betfair nyariosaken sing arep umum bakal menehi perusahaan "keluwesan kanggo nanggepi kanggo ngembangaké lan consolidating online totoan lan game industri." Betfair cetha envisioned arep ing telas-telasan shopping saka simbiosis perusahaan, anggota karo enggo bareng tinimbang awis whats haps ing craps. Minangka akeh minangka 500 paus kang umur bathi ndhuwur £250k lan nang ing liwat 250 pasar bakal ngadhepi biaya nganti 60% saka reged menang. Betfair claims kanggo ateges break malah ing paus wagers, nanging sing nangani sing technical panjaluk njupuk bathi adoh saka sektor liyane apa gambling legal ing blackhawk colorado. Sing bisa nuduhke masalah, ora kanggo sebutno titik lamis, minangka Betfair sadurunge wis ndhukung sing sawijining ijol-ijolan model nyetel iku loro saka trad bookmakers, lan kanthi mangkono iku kudu taxed liyane favorably. Meksa mudhun luwih iki applied dening BancoEspirto Santo de Investimento anyar target 630p apa gambling kapandeng mudhun marang.