Sawise tondo asto trio isi sumber tawaran ing februari, game casino online pangembang Santai Game Winates wis dipunwiwiti Maret dening inking persetujuan padha karo swedia operator Betsson AB.
Malta basis Santai Game Winates ngumumaké sing paling anyar noto bakal ndeleng iku sumber Betsson AB karo online sawijining roulette lan blackjack tabel game inovasi 'ing banget competitive kapentingan' kanggo nggunakake dening operator poto-judul domain kajawi sawijining OranjeCasino.com, NordicBet.com, Betsafe.com lan Casino.dk camping sadurunge ngirimke 'luwih produk' mengko ing taun. Diadegaké ing 2010, Santai Game Winates diterangno sing sawijining HTML5 blackjack title ngidini casino online pemain kanggo seneng nganti telung simultaneous tangan nalika sawijining roulette pasangan ngompliti padha acak tarik mekanisme kanggo kurban nyata gerakan werni lan urutane critane game diamond casino heist pembuangan sampah metu. Patrik Osteraker, Pangareping Pejabat Eksekutif kanggo Santai Game Winates, diterangake Betsson AB minangka 'salah siji saka pemain tombol ing anjog ing casino online sektor ing Eropah liwat sawetara taun pungkasan' sadurunge salajengipun nyatakake yen kang ana 'bangga' kanggo bisa kanggo sumber operator karo game diamond casino heist pembuangan sampah lokasi.
"Kita bakal nyedhiyani Betsson AB, minangka kita apa karo kita partners, karo kita game tabel ing adoh suda biaya dibandhingake kanggo sawetara ing industri, [kang] ngewangi pave cara kanggo luwih muter-metu saka isi," maca statement saka Osteraker diamond casino heist ngendi kanggo golek metu nyamarake. Kanggo iku bagean, Andy Braithwaite, Game Direktur kanggo Stockholm-kantor pusaté Betsson AB, nyatakake sing tenan 'tansah ing jaga kanggo isi gedhe [karo kang] kanggo nggedhekake game kita portofolio' ing advance saka asserting iku 'sakabehe manteb ing ati' sing anyar kemitraan disetel kanggo mbuktekaken 'banget sukses' zynga poker mod apk application key.

"Ora mung iku sawijining isi uga dianggep ing akeh industri, sawijining sikap kanggo mbentuk biaya-efektif kekancan karo operator seger pendekatan sing bakal bantuan kita loro kasil ing sasi teka," maca statement saka Braithwaite. zynga poker mod apk 22.10.