Kamentrian saka Presiden ing Spanyol wis kabaripun announced tatanan saka komisi khusus sing bakal tasked karo ngewangi bangsa kanggo pertempuran match-mbenakake ing olahraga lan perangko metu sing digandhengake kedadean saka totoan-related penipuan diamond casino heist pembuangan sampah akses titik. Pengusaha badhan: Miturut ana laporan saka iGamingBusiness.com, grup anyar bakal ateges anggota Direccion General de Ordenacion del Juego (DGOJ) gambling pengatur uga minangka Olahraga Nasional Dewan lan bakal takon kanggo berkembang lan inovatif awal-warning sistem kanggo mungkasi match-mbenakake lan fraud.iGamingBusiness.com kacarita sing awak uga bakal fitur wakil saka nasional lan lokal layanan polisi uga wong karo expertise ing macem-macem singing kothak lan sportsbetting lan bakal mimpin ing puteran siji-taun basis dening agen saka salah siji DGOJ utawa Olahraga Nasional Dewan zynga poker mod apk android. Tanggung jawab ngirimake: Kamentrian saka Presiden dianggo akeh kaya liyane bangsa Eropah' lemantun lan awak kabaripun ngumumaké sing teka komisi bakal takon kanggo ngramu 'plans tumindak [lan] rekomendasi utawa diagnosa kanggo ndeteksi, nyegah lan pertempuran ilegal tumindak ing lapangan lomba olah raga lan penipuan ing totoan.' Miturut statement saka Kamentrian saka Presiden... "Korupsi disambung kanggo penipuan lomba olah raga lan totoan-related penipuan sing loro saka ancaman paling kanggo olahraga lan horseracing lagi ndhudhuk saben olahraga kang angka inti lan kiamat pengalaman kanggo pembuangan lan penonton zynga poker mod apk android 1.
Kanggo alesan iki, pemerintah wis dianggep iku perlu kanggo netepake ing tingkat nasional diresmikaké saluran saka dialog lan kerjasama antarane panguwasa umum, organisasi olahraga, nglumpukake saka lomba olahraga lan wakil saka game sektor." Dianyari pendekatan: panyiapan saka awak iki kabaripun rawuh sawise juni weruh DGOJ nerbitaké telung taun rencana sing wis dirancang kanggo mesthekake search sportsbetting sektor wis operasi ing socially proses tanggung jawab. Iki strategi purportedly nyakup pranata sing bakal ngagengaken idin kanggo inovasi lan muter peran positif ing masyarakat spanyol kajawi ngalami kanggo nggawe luwih aman lan luwih aman game lingkungan lan nambah gambling kontrol zynga poker mod apk chips. Bal-balan kontrovèrsi: kaputusan kanggo nggawe awak iki tambahan nderek penangkepan ing Mei sewelas pemain lan pejabat saka sawetara saka Spanyol sing paling ditepungi ndhuwur-pesawat lan liya-undakan bal-balan klub liwat panyokro bowo saka match-mbenakake sing paling cedhak mesin slot kanggo sandi lokasi. Reuters news service kacarita sing tumindak iki wis melu sangang serangan sing polisi conducted sawise kang tipped mati dening negara Nasional bal-Balan Profesional Liga. Reuters rinci liwat sawijining May 28 mbabarake kabèh prakara wis precipitated dening 2018 cocog ing kang promosi-bound Sociedad Deportiva Huesca wis ilang marang lembah musuh Klub Gimnastic de Tarragona sing paling cedhak olahraga totoan casino near me.

Senajan 1-0 scoreline uga ora wis dubious, layanan warta kacarita sing polisi wis dadi curiga sawise game kepincut nganti 14 kaping luwih totoan kegiatan saka biasanipun..