Fitur iki mandheg poker pros ngakses data wae ing carane sampeyan muter game liwat nggunakake HUDs lan data liyane camping pertambangan kaya PokerTableRatings lan SharkScope. Iki babar blas unik kanggo Bodog Poker Jaringan lan bakal ngirim shockwaves liwat online poker main masyarakat casino cedhak tysons sudhut va. Biso dibantah paling dikenal poker pro ing planet, Daniel Negreanu piyambak, bebas ngakoni yen nggunakake data pamuter wis mbantu wong menang. Ing blog dhewe piyambakipun: "Ana kathah saka informasi online sing sampeyan bisa nemokake bab mungsuh. Contone, apa padha wis menang, apa turnamen padha biasane muter lan carane padha nindakake sakabèhé casino cedhak uni plabuhan michigan. Aku ngene tipe ing online asil ing cathetan tab, banjur uga werna kode cathetan karo salah siji "Menang Tourney Player" utawa "Rusak Tourney Pamuter casino cedhak uni sumber ny. Kabeh pribadi iki mbantu kula supaya luwih apik maos ing cilik kahanan." Jonas Odman, nerangake: "We pracaya sing ngenalke fitur-fitur kasebut ndadekake Bodog Rekreasi Poker Model pelopor ing online poker donya lan nawakake kabeh pemain saka kabeh kabisan ing fairest panggonan kanggo muter. Kita wis ditampilake sadurunge sing kita ora wedi saka kontrovèrsi kanthi ngganti cara rakeback iki viewed lan miwiti kanggo mblokir data mining camping sadurungé taun iki lan iki fitur-fitur anyar saiki menehi pemain kurang condhong 'murni poker' pengalaman video poker app kanggo iphone. Kanggo atine piranti lunak lan Bodog kang Rekreasi Poker Model asli game pangisi." Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.