Ing Hard Rock Hotel in Las Vegas wis sarujuk kanggo mbayar $650.000 kanggo dumunung complaint saka negara aturan sing karyawan didol obatan lan supaya nglindungi nggunakake pribadi restrooms kanggo jinis lan obat-obatan joker slot machine for sale. Nevada Game Papan Kontrol ngandika hotel sarujuk kanggo mbayar nggoleki tanpa dilakokake utawa nolak panyokro bowo. Nanging ing utang hotel ngakoni aturan bisa duwe mbuktekaken cilik ing pangrungon walk casino kidul kanthi cepet kutha sd. Ing pemukiman, ngrambah Wednesday, kasusun saka $500,000 nggoleki lan $150,000 kanggo liru polisi lan Nevada Game Papan Kontrol penyidik kanggo biaya saka sawijining diselidiki wadi lempitan poker tabel ndhuwur australia. Miturut utang, Hard Rock njupuk wujud langkah-langkah kanggo mbenerake masalah tamba, kalebu diperlokaké karyawan lan hotel eksekutif lempitan poker tabel ndhuwur babak. "Hard Rock Hotel & Casino njupuk jeksa agung bisa ngetokake iki akeh banget, lan wis cooperated kebak karo Game Papan Kontrol," Presiden lan CEO Joseph Magliarditi ngandika ing statement lempitan poker meja karo sikil.

"Kita wis ngetik menyang stipulation lan digawe nomer saka giat banget owah-owahan kanggo alamat lan mutusake masalah prakara iki. Kita tetep setya kanggo nganakake kita operasi ing sesuai karo kabeh game syarat peraturan." Hotel uga dites "kabeh personel keamanan, kabeh saka sawijining nightlife personel lan wakil présidhèn," complaint nyatet kantor seneca niagara kasino layanan kamar. Asil nuduhake 97.5 persen padha tamba-free.

Ngajokaken utang bakal presented kanggo negara Game Komisi disetujoni final ing salah siji sawijining januari utawa februari patemon. kantor seneca niagara kasino layanan kamar menu.