acau basis operator casino Galaxy Hiburan Group Ltd punika warning umum bab tembe situs web eksploitasi perusahaan merek lempitan poker tabel menang for sale.
Bubar, iku teka kanggo kita manungsa waé sing kita hotels lan/utawa resor properties' perdagangan jeneng, merek dagang, foto gambar lan layanan customer hotlines wis eksploitasi dening ilegal lan ora sah game online lan totoan situs web," perusahaan ngandika ing kabar on Wednesday.alaxy Hiburan sing ditambahaké ing paling sawetara saka ora sah situs web padha operasi ing jeneng 'Galaxy Macau Casino', 'Galaxy Hiburan Kutha' lan 'Macau Galaxy Hiburan Kutha'.alaxy Hiburan ditambahaké iku bisa njupuk legal tumindak marang wong-wong infringing ing sawijining perusahaan identitas lan eksploitasi nggunakake sawijining merek tanpa wewenang.dditionally, Las Vegas Sands Corp, tiyang sepah saka Macau basis Sands China Ltd, ing juni announced iku nggayuh anonim registrants 35 situs lan jeneng domain liwat pengadilan ing Amerika Serikat kanggo dinuga nggunakake sawijining merek dagang tanpa wewenang lempitan poker tabel ndhuwur near me. Situs web padha ngandika kanggo dadi Cina-basa platform. kantor seneca niagara kasino rv parking.