Zinke wiwit metu, lan karo tumindak Interior Sekretaris, David Bernhardt, saiki ing panggonan, amandemen isih bisa njaluk okayed, diwenehi sadurunge support dening murah-tingkat DOI pejabat cara paling apik kanggo nindakake diamond casino heist. A bill wis ngenalaken dening Connecticut Negara Sen cara paling apik kanggo nindakake diamond casino heist siluman. Malah sanadyan sing nyoba wis dijadwal kanggo miwiti ing juni, suku pemimpin wis ngandika padha bakal mindhah nerusake karo construction preduli.

Property wis ngankat lan saiki lenggah kosong mlompong, unoccupied wiwit film bioskop ing situs mati luwih saka dasawarsa kepungkur. Saben rong suku operate casino ing Connecticut leladen, lan padha duwe game exclusivity persetujuan minangka bagéan saka compacts cara paling apik kanggo nindakake diamond casino heist awit. Dhewe, East Windsor bisnis pemilik ngajokaké tuntutan hukum ing negara Unggul Pengadilan tantangan kutha Planning & Penetepan Komisi disetujoni saka kasino rega saka telpon lenovo ing slot nigeria. Nanging Coklat nanggapi sing liyane casino bakal nggawe "dikarepake tambahan." Loro MGM lan suku uga kasengsem ing mbukak casino ing Bridgeport rega paling anyar tecno telpon ing slot.