acau kang Pengadilan of Instance wis ngumumaké bangkrut saka VIP promosi Sang paru-Paru Game Promosi Co Ltd, perusahaan disambung kanggo VIP gambling investor Iao Kun Group Nyekeli Co Ltd san manuel casino reopening dina. Kaputusan nderek panjalukan kanggo bangkrut digawe pungkasan taun dening Galaxy Casino Co Ltd – tambahan saka Macau casino operator Galaxy Hiburan Group Ltd.n September 15, Galaxy Hiburan ngandika iku wis mungkasi perjanjian karo Iao Kun kanggo apa casino klompok iki miturut omongane uwong nerbitake saka kontrak dening VIP gambling sektor investor.asdaq-kadhaptar Iao Kun ngandika ing pakaryan babagan penyimpanan file ing desember garis saka kredit kanggo Sang Heng lan Sang paru-Paru padha dijamin dening group ketua, Lam Wong Pou, lan eksekutif sawijining, Vong Hon Kun.arlier sasi iki, Iao Kun announced mundur saka Pak Lam lan Pak Vong saka posisi pamilike apa ngebentuk flush ing poker. Loro-lorone sing ninggalake papan nanging bakal tetep karo tenan apa ngebentuk gambling ing islam. Pak Lam bakal ngawula minangka ketua pegawai marketing, nalika Pak Vong dadi perwira operasi pangareping. apa negara wis paling poker mesin.