Property fasilitas: Marang opening, resor dumunung ing 33 hektar saka tanah sadurunge digunakake kanggo industri tujuan (Monsanto Chemical Co.) bebarengan Mistik Kali bakal makaryakaken kira-kira 5,800 wong, ngluwihi asli nggambarake dening watara 1,400. Ing awal Mei, Kali Kasino & Resor ing Schenectady announced sing wis diwiwiti construction ing olahraga totoan lounge, mung jam sawise del Lago Resort & Casino digawe woro-woro padha restoran cedhak harrah kang new orleans casino.

Encore kang l671 kemewahan kamar lan suites sawetara ing ruang lantai saka 600 meter kaki sawijining loro-kamar Turu Panggonan, kang ngukur 3,350 kothak kaki lan nawakake views saka Boston Pelabuhan lan skyline kutha restoran cedhak harrah kang casino murphy nc. Fasilitas liyane ing Massachusetts resort casino kalebu 15 restoran lan lounges, kalebu telu nggoleki opsi panedhaan lan vegan lan vegetarian opsi, 19,000 meter kaki spa, full-menu salon dhuwur-mburi, negara-saka-ing-gambar tengah fitness, shopping kemewahan ing Kopi ing Encore Boston Pelabuhan, 50,000 kothak kaki saka patemon lan acara papan, kalebu 37,000 alun-mlaku dipara grand ballroom, 10 customizable patemon spasi, 21,000 alun-mlaku waterfront acara pekarangan, lan lingkungan ajang, enem hektar Harborwalk lan liyane restoran cedhak ho cuwilan casino baraboo. Iku uga ditemtokake dening komisi sing mayoritas sawijining syarat lisènsi wis ketemu utawa ngluwihi dening Wynn carane akeh ora biaya kanggo mbaleni diamond casino heist. "Minangka Encore Boston Pelabuhan bakal siap kanggo mbukak kanggo umum, ing MGC wis fokus ing njupuk sing kita kawicaksanan lan tata cara nglindhungi integritas saka industri game lan safeguards sing padha muter kanggo nglindungi," miturut Dina carane akeh ora biaya kanggo nyewa tabel blackjack. Patemon ana kang ing Boston uga weruh persetujuan diwenehi kanggo final construction lan transportasi plans kanggo apa Wynn Resorts wis diterangake minangka "pribadi paling gedhé siji-phase construction project ing sajarah saka Persemakmuran saka Massachusetts." Komisi Chairwoman, Cathy Judd-Stein, ngandika ing statement... Laporan nuduhake yen, sak construction, project massive kasedhiya proyek kanggo sawetara 7,354 buruh padha kabaripun ngajokake karo komisi dening Wynn Resorts carane akeh ora biaya kanggo nyewa casino katelu. Ing 210,000 kothak mlaku casino uga kalebu pribadi lan dhuwur-watesan game wilayah carane akeh ora biaya kanggo nyewa meja poker.