lex Khoo, general manager, casino, ing Hoiana Suncity, iki dipetik ing Wednesday woro-woro minangka matur TransAct produk wis milih amarga sing tenan kang "ajining diri banget kanggo linuwih uga newest, paling majeng fitur" paling blackjack app kanggo menang dhuwit.
Panjenenganipun ditambahaké sing TransAct uga ana "pribadi customer layanan lan dhukungan".seni Shuldman, TransAct kang ketua lan eksekutif, iki dikutip minangka ngandika ing release sing tenan tampi nggarap "durung liyane fantastic klien", lan kapandeng nerusake kanggo "kesempatan mangsa kanggo nggedhekake kita sesambetan". paling blackjack app kanggo menang dhuwit nyata.