Iku didegaké ing taun 1973 dening Kagemasa Kozuki, sing isih ngemu posisi CEO lan Ketua Dewan. Perusahaan dituduhake ing release sing bakal terus menyang pasar Rejeki Piala, a horserace stasiun totoan sing kalebu model trek, kang di bangun ing Konami kang "expertise lan teknologi nambah liwat Konami group hiburan mesin." Iku luwih nyatakake, "Kita terus kanggo nggawe efforts kanggo nambah sales kita ngarahke ing Concerto seri, tombol produk ing video kita slot mesin seri, uga kanggo nambah sawetara produk, kalebu introduksi saka paling anyar kabinèt, Concerto Karya, kang fitur gedhe, 65-inch, lan anyar mujur kabinèt, KX 43." Ing kajaba iku kanggo casino slot operasi, Jepang basis Konami wis melu ing pachinko, olahraga lan hiburan digital, kang kalebu video lan game mobile davis park casino bar band jadwal. Grant bakal ditanggepi ing prayaan saka perusahaan 50th mengeti.

Iku kacarita sing njupuk ing watara $113.1 yuta sak wektu kanggo nambah mung 1.2% davis park casino bar menu. Ing kabeh saka wong-wong mau kajaba kanggo Jepang, makaryakke ing Konami Australia Pty Ltd jeneng rindu perhiasan slot mesin free download. Sakabèhé, Konami revenue kanggo periode enem sasi weruh uptick 5,9%, teka ing $1.05 milyar ing poker apa ora njupuk golèk tegese. Miturut perusahaan release penet, "Ing game pasar terus kanggo ndeleng wutah karo donya ing pembangunan lan bukaan saka casino anyar fasilitas lan integrasi resorts kang kalebu kasino... Salajengipun, ngukur kanggo revitalize industri padha dipun ginakaken utamané nargetake wong enom, kalebu introduksi saka slot mesin dirancang kanggo nggambarake pemain' tingkat skill." Sajrone periode, Konami bisa kanggo nggedhekake ing distribusi saka Concerto, sawijining video slot produk baris, tengen Oseania, Asia lan Amerika Utara. Nanging, sing upswing ing mediawiki kandheg ing $152 yuta ing poker apa ora njagong-lan-pindhah tegese. Perusahaan bakal mbayar saben nuduhake bahti saka $0.54, kalebu grant saka $0.22, utawa bab 20 November ing poker apa ora kangkang tegese.