Miturut sumber-sumber search seri saka serangan liwat periode telung sasi dening polisi Hong Kong wis ngasilaken ing penangkepan saka kira-kira 4,343 wong karo miturut omongane uwong hubungan kanggo kutha kang kesuwur diatur angkara klompok, ing triads, seng di tuduh saka diatur-angkara aktivitas ing Hong Kong, Makau lan provinsi Guangdong. Luwih saka 7,500 situs, kalebu gambling panggon acara lan pendhudhuk, ing Hong Kong padha diobong. South China Morning Post wis kacarita sing 51,000 wong wis dipenjara tengen ing telung wilayah ing poker apa ora kabeh ing tegese.

Tartamtu kadurjanan klebu prostitusi, gambling, dealing tamba, senjata, counterfeit DVDs, dhedhemitan udhut lan liyane. Miturut media serangan kang rampung minggu pungkasan, kode-dijenengi Thunderbolt15, sing bagéan saka taunan multi-nasional nyoba kanggo decimate geng pidana startech slot expansion mburi exhaust penggemar cooling. Operasi kang cithakan bakal digunakke ing mangsa kanggo nambah polisi kerjasama salib-wewatesan policing. Operasi kang paling dawa digabungake gaweyan saka sawijining jinis iki lengkap dening tambahan rong sasi taun iki amarga eksekusi biasa penyelidikan dening polisi pungkasan taun sing padha ora bisa amarga mbantah marang pamaréntah Cina (Payung Revolusi) sing langgeng liwat rong sasi miwiti dhewe situs poker. Operasi ing Taiwan, Macau, china lan Hong Kong, kondhang transisi pidana organisasi saka triads padha disambungake kanggo akeh saka penangkepan lan sing umumé tanggung jawab kanggo gambling, extortion, prostitusi uga minangka tamba lan kiyat menungso miwiti dhewe online gambling situs. Au Chin-chau, Pangareping Superintendent saka Diatur Angkara lan Triad Biro marang tiyang ingkang golek warta, "pesen kita arep kanggo ngirim metu sing polisi duwe toleransi nul kanggo sembarang jenis ilegal aktivitas, kalebu triad aktivitas." Ing warta saka Daratan Cina, ana lapuran saka liwat 11,000 wong dipenjara ing provinsi Guangdong. Cedhak ana sing nglaporake saklawasé 4,000 padha dipenjara ing Macau.
Sawetara lapuran sing nuduhake yen luwih saka 30,000 wong diterangake minangka "tamba addicts" padha nahan ing saindhenging provinsi Guangdong, Hong Kong lan Makau..