Partisipasi ragad saben sirah bakal $1,000, nalika turnamen bakal nampa tim sing duwe apa-apa antarane loro lan papat pemain crystal casino proyek ing compton ca.

Bakul audisi kanggo acara wis dijadwal kanggo mbukak saka 7 Maret 12 April.. Miturut Gregory Chochon, direktur World Series of Poker (WSOP), taun iki, tim anyar acara wis arep dadi ngenalaken kanggo pemain, nalika bakul audisi kudu miwiti minangka awal minangka Maret.
Kabaripun, menehi statement gegayutan saiki gossip, Dreyfus ngandika bakal seneng kanggo muter WSOP tim format amarga iku ora bisa nindakake padha ing sangisoré GPL crystal casino gedhe tumiba mt. Pemain koyone bakal kepincut dening konsep saka muter ing tim, soko sing malah GLP ngedegaken Alex Dreyfus piyambak dikonfirmasi. Nanging, ing past telung puluh, strategi produsen ora pracaya pemain padha kasengsem ing njupuk bagéyan ing lomba kuwi. Aside saka populer $10,000 Acara Utama, pemain uga bakal bisa kanggo njupuk bagéyan ing favorit kayata Millionaire Maker lan segara crystal casino compton ca 90220.

Pancet, ahli torèt Steve Ruddock kasedhiya info ing apa tim acara wis samesthine kanggo katon kaya; iya, nanging, titik metu apa-apa sing wis dikonfirmasi minangka bener crystal casino long beach. Taun iki WSOP jadwal wis ora wis resmi diterbitake durung; nanging seri wis dikonfirmasi ing wektu pigura, karo miwiti ing tanggal 31 Mei lan terus nganti 18 juli. Chorchon dicethakaké informasi sak interview ing prancis poker radio show disebut RMC Poker Nuduhake ca.