Ing operator casino ngatur kanggo waras saka suntingan financial slip, karo casino bathi surging 36.0 persen pungkasan sasi saka April 2018 bac a sable geant casino.
Mesin revenue tansaya 74.6 persen kanggo KRW4.43 milyar ($4.12 yuta) sasi pungkasan, miturut operator casino bac de rangement bois roulette. Asil padha nyusun saka Swarga kang papat manca-mung kasino: Walkerhill ing Seoul; Jeju Grand ing Jeju Island; Busan Casino ing kidul port kutha Busan; lan Paradise City ing Incheon, cedhak utama bandara internasional porsi Seoul bac a vidange sur roulette. Tabel revenue sak januari kanggo Mei 31 periode wungu dening minangka akeh minangka 5,8 persen kanggo KRW220.89 milyar ($205.56 yuta) taun-taun slot boss 10 pound free. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.