Lee Charnley, Ngatur Direktur ing Newcastle United, ngandika: "Iku penting kanggo kita kanggo golek partner tengen lan ing FUN88, kita duwe kaos sponsor sing mangertèni klub lan ndadekke keuntungan pinunjul iklan. Ing game online account wis nominasi kanggo macem-macem anugrah kalebu Asia Operator saka Taun ing adiluhung EGR Awards ing taun 2009 slot boss mlebu munggah bonus.
Hubungan bakal ngaktifake klub lan FUN88 kanggo nambah kita pamilike global profil bebarengan minangka kita ngrameke landmark mangsa lan numpak kapal ing macem Premier kampanye Liga ahead." Nathan Walker, Direktur ing FUN88 komentar: "Iku sangat macem wektu kanggo partner karo salah siji sing paling misuwur ing klub bal-balan inggris, Newcastle United slot boss casino giliran free. FUN88 anjog game online perusahaan karo gedhe internasional ing ngisor iki sing nawakake olahraga totoan lan manggon kasino, kang loro kasedhiya ing macem-macem basa slot karunia house of fun. FUN88 kang logo bakal bintang tengen klub misuwur ireng lan putih belang shirt ing apa sing bakal dadi taun sajarah, minangka Newcastle United ngrameke Mengeti 125th sala slot stazione centrale milano. Sadurunge, FUN88 ana kaos sponsor saka Langkawi FC lan saiki Resmi Totoan Partner ing Asia lan Amerika Latin saka Tottenham Hotspur.
James' Park stadion ing Klub ngarep cocog lan tengen online lan saluran media sosial ing UK lan internasional sala slot liwat angelo emo. Makarya bebarengan karo Newcastle United, FUN88 bakal diwenehi kasempatan kanggo mbangun sesambetan kuwat karo 'Toon Tentara' pembuangan ing Newcastle lan global sala slot verona e provincia.