Branschföreningen för Onlinespel (BOS) wis disebut kanggo ngajokaken extension sak wentoro online watesan ing Swedia dadi mundur minangka padha ora kurban pangayoman kanggo konsumen.

Swedia asosiasi perdagangan kanggo gambling online wis kritis saka pamaréntah swedia kang implementasine saka online watesan ing juli, ngarahke kanggo menehi hasil karo coronavirus pandemi. Watesan kalebu maksimum saben minggu simpenan watesan SEK 5,000 ($585.76) kanggo casino online pemain lan SEK 100 watesan ing bonus nawakake, karo Ministry of Finance ngusulake kanggo ngluwihi ngukur saka wiwitan taun sabanjuré, nganti ing paling 30 juni 2021 sala slot liwat venezia padova. Industri wis arang banget vokal bab iki ngukur, karo BOS sekretaris umum Gustaf Hoffstedt sadurunge mulangi Gambling Njero sing watesan bakal drive pemain kanggo pasar ireng lan ngarepake channelisation tarif kanggo nyelehake luwih grand theft auto 5 casino heist.
Nalika ing juli, Videoslots umum counsel Ewout Wierda marang kita ana bukti kanggo suggest sing ngalih menyang masalah gambling sak lockdown lan sing industri "ngirim dadi banget ngangap" karo tambah ing unlicensed muter grand theft auto 5 casino. Sadurungé iki minggu, Kindred Klompok mèlu ing criticising pemerintah, karo CEO Henrik Tjärnström paribasan iku wis ora "nyumbang kanggo maksud apa bukti sing ndhukung perlu kanggo watesan" lan sing "langkah ing arah salah"Saiki, Hoffstedt wis reiterated kang sikap ing reply sing diajukake marang Ministry of Finance sadurungé iki minggu, njlentrehke mindhah minangka ngurangi tugas saka care kanggo pemain grand theft auto 5 casino heist katrangan. Panjenenganipun ngandika: "pisanan akibat sing dhuwur-volume gamblers sing muter ing sistem lisènsi nambah nomer akun kanggo sawetara beda perusahaan gambling supaya simpenan watesan."Mulane, gambling perusahaan ora ono njaluk gambar sakabèhé saka pamuter individu kang gambling prilaku."Kamungkinan saka njupuk ngukur protèktif marang gambling gedhe banget ing sesuai karo kukumipun tugas saka care wis ilang tips paling apik kanggo mandhekake gambling. Tugas saka care iku cornerstone saka pangayoman konsumen ing swedia gambling angger-angger, kang saiki umumé sijine metu saka tumindak dening pemerintah." tips paling apik kanggo mungkasi gambling.