Olahraga Totoan & iGaming puncak Asia lan pameran diatur dening Eventus Internasional lan Coinpoint, disetel kanggo njupuk panggonan ing Solaire Resort & Casino ing Manila, Filipina saka 10th kanggo 12 agustus 2015 casino la floresta. Puncak fokus utama bakal ing masalah dhasar kayata sastranegara, pembangunan, wutah lan kesempatan ing Asian game sektor, uga, njelajah masalah lan tren ing pasar Asia sant ' cugat del valles. Ana bakal dadi tingkat dhuwur pamicara lan diskusi karo industri tombol pemain saka tengen Asia lan Eropah, line-up bakal kalebu pamicara saka Page Cagayan, CoinPoint, Bettorlogic, London Perusahaan Game, 1710 Game Ltd., Web Game lan akeh jeneng amba ing industri casino la foux saint euro. Winates Sponsor lan Pameran kesempatan. Buku papan saiki, email [email protected] blackpool kesenengan pantai casino bangunan. Olahraga Totoan Afrika Wétan Media Sosial Release Olahraga Totoan Wétan Afrika summit lan pameran diatur dening Eventus Internasional lan Coinpoint, disetel kanggo njupuk panggonan ing ing Solaire Resort & Casino ing Manila, Filipina saka 10th kanggo 12 agustus 2015. Ana bakal line-up saka pamicara lan diskusi karo industri tombol pemain saka tengen Asia lan Eropah, ngarahke ing masalah dhasar kayata sastranegara, pembangunan, wutah lan kesempatan ing Asian game sektor agul-agul lan nyawa persediaan slot. Kanggo informasi luwih lengkap, email [email protected] blackrock casino newcastle kzn instagram. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre casino paling apik ing atlantic city kanggo menang mesin slot.