Everybody sing nduwe saham ing Asia iGaming industri bakal ana. Ing konferensi durung entuk iki bédané sewengi.
Sing kaendahan saka konferensi iki: iku bisa dianggep regional konferensi industri, nanging iku efek cantik akeh nutupi global iGaming malang casino paling apik ing atlantic city awit. A sawetara saka sudhut topik bakal dijamin, kalebu Negara iGaming angger-Angger ing Asia; sinergi antarane tanah basis lan game online; mangsa pituduh kanggo totoan online lan casino ing Asia; lan potensial saka Bitcoin lan liyane virtual duit. G2E Asia 2014 bakal fokus ing iGaming, Solusi Bisnis, Cahya lan Keamanan & Ndjogo kitchenaid 4 irisan dawa slot toaster - kekaisaran abang. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre. Nanging nyata murup G2E Asia punika iGaming Congress, lan intensif siji-dina program sing bakal njupuk panggonan ing Mei 22 kitchenaid 4 irisan dawa slot toaster - onyx ireng.
Telung dina acara bakal fitur biasanipun cavalcade saka wuwus saka sawetara padhang industri ahli ing donya nyediakake paling lengkap game pendidikan ing Asia. CalvinAyre.com wis mlebu munggah minangka partner media kanggo G2E Asia Konferensi.
G2E Asia uga nampani sing paling gedhe lan paling janjeni suppliers layanan, menehi wong wektu lan papan kanggo pertunjukan produk sing anyar, ketemu panuku qualified lan netepake kontak anyar kitchenaid 4 irisan dawa slot toaster - kmt5115. Yen jadwal sing free saka 20 Mei 22, ana ora ana alesan apa sing ora kudu ing Macau kanggo rawuh G2E Asia.