"Nelpon kita edan, nanging kita tancep karo kita Tuku tingkat," ngandika analysts. Perusahaan bakal njupuk hasil apik yen iku miwiti tuku maneh usaha dina iki, relatif kanggo ngendi simpenan mapan nalika buyback woro-woro iki digawe casino europei con bonus senza deposito. "Ing pungkasan, ing anané saka migunani nuduhake repurchase kegiatan bisa kedah kita revisit inti kita investasi tesis ing enggo bareng, minangka kasil kuwi bakal mimpin kita kanggo pitakonan motivasi TRWH papan," ngandika Stifel analysts casino evasion katalog ete 2021.
TRWH simpenan iki pummeled on Monday, shedding meh 12 persen sawise perusahaan kacarita liya-waktu pangentukan casino evaux les bains 23 dansa. Ing kajaba iku kanggo Rhode Island, TRWH makaryakke game properties in Colorado, Delaware, lan Mississippi, lan announced disualekno saka liyane Mississippi ajang lan Missouri casino pungkasan sasi nalika bakal mardi gras casino bali mbukak munggah. Ing Stifel analysts wigati sing Lincoln property historis sumerep revenue irungnya ing sasi panas, lan sing TRWH manajemen panuntun dhumateng marang competitive anyar iklim ing New England bisa mbuktekaken banget ngati-ati nalika bakal maryland manggon casino bali mbukak munggah. Nanging, Segara Negara tetep pasar paling gedhé perusahaan.
Sing ngandika, diwenehi manajemen kang diubah pangarepan nganggep ora abatement saka gaya saiki, kita bener pracaya diubah outlook bisa mbuktekaken kebacut konservatif, minangka Lincoln kaluwihan competitive, yaiku sawijining jarak kanggo bagean pinunjul saka sawijining pamuter database, wiwiti faktor ing luwih ketara ing tiba," ngandika Boyer lan Wieczynski nalika bakal mark twain casino mbukak. (NYSE:TRWH) simpenan wis tumbled luwih saka 38 persen saka dhuwur katon ing April sasampunipun sawijining dhisikan aturan umum (IPO), lan sing sade meksa bubar wis intensified. Nalika ana bullish komentar ing bubar angsal Dover Ketinggalan bisnis, iku cetha Encore Boston Pelabuhan utama competitive badhan kanggo TRWH. Sing wis ngasilaken ing sasi-kanggo-tanggal mundhut saka saklawasé 29 persen nalika bakal macau casino mbukak.