Kita lagi arep kanggo bisa ana kanggo akeh liyane taun." Malevolent machinations: Las Vegas Sands Corporation kajawi Amérika sabangsa Wynn Resorts Winates lan MGM Resorts Internasional sing menapa malih kabaripun madhep prospek nyata kang digunakake minangka soko saka politik bal-balan ing aktif perang perdagangan antarane Amerika Serikat lan Cina nalika bakal maine casino mbukak. Goldstein kabaripun marang investor.. nalika bakal mardi gras casino duwe olahraga totoan. "aku pracaya nalika Macau ndadekake sawijining kaputusan bakal ana requirement kanggo nandur modal luwih ing Macau. Ana mung ora panggonan kaya Macau lan kita lagi ora rampung ing Macau nalika bakal mardi gras casino mbukak.

Mentas-dados Ketua lan Pangareping Pejabat Eksekutif penting kanggo operator casino Las Vegas Sands Corporation, Robert Goldstein, wis kabaripun rinci sing tenan uga rauh bakal kapekso kanggo nglampahi nganti $10 milyar ing luwih ngapikake sawijining limang kuwat estate ing Macau poker idn simpenan pulsa indosat. Sing carane Sheldon felt, sing kita bakal nandur modal liyane $5 milyar kanggo $10 milyar poker idn simpenan liwat pulsa. Iki pesimis potentiality uga malah purportedly ndeleng trio dibutuhake kanggo nglampahi liyane awis saka Macau basis musuh ing supaya kanggo nyegah sing concessions kanggo operate ing planet paling lucrative casino pasar.