Miturut lapuran saka Nang Asian Game lan Reuters news service, NagaWorld ajang punika mbukak dening Asian operator casino NagaCorp Winates lan iki bubar diwenehake sepuluh taun extension kanggo exclusivity angger-angger sing ing sawijining Kamboja lisensi game mripat saka horus slot rtp. Nalika kuwi, ora ana liyane badhan saiki purportedly diijini kanggo mbukak utawa mbukak game panyiapan ing 124-mil radius saka Phnom Penh nganti ing paling mburi 2045. Perusahaan ndadekake akèh saka bathi." Wektu jamban: Kajawi panjalukan iki, NagaWorld kertu bakul Chan Maiya Mouy kabaripun marang kabar layanan sing protestors padha uga takon kanggo sawetara luwih apik kahanan apa kalebu pangreksan saka disgruntled gamblers lan lampu comfort ngilangi mripat saka horus slot online. Protester lan NagaWorld pegawe Dening Kunthea kabaripun salajengipun marang kabar layanan sing ajang bubar sumebar memo sing dielingake buruh padha bakal sacked yen padha lunga metu ing serangan apa sampeyan muter dadu ing poker. Ing Kamboja property menapa malih saiki ing proses nambahake luwih 4,720 kamar hotel lan 5.8 yuta sq ft saka ruang lantai liwat sawijining jejer Naga3 pembangunan kanthi iki $3.5 milyar rencana digunakake samesthine kanggo bakal mbukak sadurunge kesimpulan saka 2026. Pegawe discontent: Nanging, sukses iki wis ketoke ora trickled mudhun kanggo NagaWorld buruh karo Nang Asian Game reporting sing saiki miwiti gaji saben wulan kanggo karyawan stands ing mung $150 apa sampeyan acak sawise saben tangan ing blackjack.
Ing Kamboja lan nganti 3.000 karyawan saka buta NagaWorld integrasi casino resort kabaripun njupuk menyang lurung-lurung saka Phnom Penh wingi ing gaweyan kanggo njupuk bayaran luwih apik lan apa waé apa sampeyan acak sawise saben tangan ing texas holdem. Ngembangaken hiburan: Hong Kong-kadhaptar NagaCorp Winates kabuka 16-crita NagaWorld pembangunan ing taun 2003 lan fasilitas saiki fitur 700-kamar hotel uga minangka kemewahan spa, konferensi fasilitas lan casino kurban pilihan saka liwat 1,500 slot kajawi sawetara 169 tabel game. Muoy kabaripun rinci.. loro jacks casino minden la. "Kita dikarepake mundhakaken kanggo buruh loro saka jenis poker.