Iki multi-taun kemitraan bakal weruh LeoVegas Olahraga iklan katon tengen HBL kang offline persediaan, kalebu courtside MIMPIN boards, lantai stiker lan interview backboards, nanging uga bakal weruh iklan katon tengen HBL kang digital aset, platform lan isi mesthi solusi powered by Sportradar kayata online Matchcenter. Jerman Handball Bundesliga (HBL) wis diwiwiti sing 2017-2018 mangsa karo partner anyar, swedia game operator LeoVegas.com 16730 blackjack oak lane woodbridge va. LeoVegas wis kadhaptar ing Nasdaq Page Lor Premier, ing simbol siaga LEO 16670 blackjack oak lane woodbridge va.
Kita saestu internasional organisasi, makaryakke liwat 1,300 wong ing luwih saka 30 lokasi ing saindhenging donya 16758 blackjack oak ln woodbridge va 22191. LeoVegas nganggo Eropah kang paling cepet lan paling pangguna-loropaken game mobile platform aturan 700+ casino game, paling gedhé ing donya suite manggon casino hiburan ing HD lan mobile-page sportsbook poker tangan ing urutan saka sing paling apik kanggo paling awon. Apa iki nemen macem iki carane Sportradar padha bisa kanggo berkembang uniqe paket sing ora mung klebu sawetara kabèh saka digital aktifitas, nanging tenan creatively leveraged ing HBL data lan isi solusi padha poker tangan ing urutan pangkat. LeoVegasGroup.com/en utawa www poker tangan ing urutan wigati. LeoVegas internasional dikenali minangka pimpinan ing game mobile lan wis menangaké sawetara adiluhung industri awards, kalebu International Game Anugrah' 'Operator Casino Taun 2016 lan 2017', EGR kang 'Slot Operator saka Taun 2015', 'Marketing Kampanye Taun', 'Inovasi ing Seluler lan Tablet' lan liya-liyane lady gaga poker face manggon kanal plus.

LeoVegas ngandhut tim saka 400+ bakat wong ing sawijining kantor ing Malta, Italia lan Swedia. Totoan operator looking kanggo ngerti carane Sportradar bisa bantuan wong-wong mau karo Iklan lan Sponsor aktifitas kesempatan kudu hubungi [email protected] kanggo njaluk tuwa introduksi.