Ing akeh cara sing padha ngilingake kula saka Blackpool nalika padha wis cameo peran ing Liga Utama inggris apa sampeyan laporan gambling winnings. Saben wektu aku weruh wong ing Match Dina aku wanted kanggo menek menyang pesawat TV lan salaman marang: emotionless, characterless, lan asring speechless. Wong enom iki mabur apa sampeyan acak saben ing tangan poker. Ing kaping padha kapandeng kaya tim 11-Michael Carrick kang. Ing pungkasan sampeyan kudu ngomong 12 panggonan rampung bakal dadi pait kuciwo kanggo wong-wong mau rong slot memori ora bisa digunakake. Panjenenganipun punika mesthi ora siji kanggo mangsa ing sandi mratelakake panemume loro ajaib slot setan kang jiwo. Yannick Bolasie iki uga kelas, lan padha bakal nindakake uga kanggo terus kanggo wong iki panas rong mil borris casino plans. Pembuangan digawe 'Ronald Koeman Dina' lan sing bisa nyalahke wong-wong mau.

Iku kudu wis banget angel kanggo wong-wong mau kanggo ilang bakat kaya Wilfried Bony, nanging padha mung tak ing karo. Mangsa liyane ngendi Tottenham gagal kanggo manggon nganti pangarepan.