hy wis ana kayata disconnection antarane bullish views saka domestik lobbyists, Western casino operator lan akeh analysts ing sisih siji, lan arang banget bearish gedhe-gedhe saka sawetara casino veteran industri lan casino suppliers industri ing liyane?onetheless, investor apa pantes informasi sing dadi ngluwihi glib pengin kasenengan loro saka jenis poker. Iku uga dadi harder kanggo trek cepet kawicaksanan ing duweni potensi es polarizing masalah kayata casino game saka iku ing Macau utawa malah Singapura rong jinis utama saka gambling. Ing 2013, 570,000 siswa njupuk ujian metu saka populasi 127 yuta – 0,45 persen saka populasi loro ing saurutan poker. Lan Jepang tingkat kesuburan saben wong wadon iku 0.11 anak luwih dhuwur tinimbang S prague awis slot machine for sale. Yen aku manggon long cukup kanggo ndeleng iku legalised, aku bakal katon kanggo ngedol casino peralatan menyang pasar Jepang." Sing ana ing tampilan saka siji senior eksekutif (ing ketoke sehat lan kuat kesehatan) saka sisih supplier saka industri canvassed dening GGRAsia bubar.rokerage CLSA kira-kira ing laporan ing februari sing Jepang casino pasar bisa dadi worth US$40 milyar (HK$310 yuta) dening 2025, yen phase kapindho saka sangang proyèk mbukak kanggo nglengkapi telu iku mikiraken kamungkinan kanggo miwiti ing Tokyo, Osaka lan Okinawa mungguh dening 2020 prague gulch slot canyon undhak-undhakan. Sing salah siji saka alasan saiki perdhana mentri Shinzo Abe kepengin kanggo nglampahi, nglampahi, nglampahi Jepang kang cara metu saka stagnation.ajor Japanese perusahaan dhewe luwih saka 225 triliun yen (US$2.2 triliun) saka kurang-ngasilke Jepang obligasi pemerintah miturut Bank Jepang prague lan peekaboo slot canyons.