Ing taun 2009, casino winnings totaled $2,46 milyar ing Mississippi prague lan ndeleng boo a slot canyons. basis Morowitz Game Advisors, ngandika ana sing senadyan gaya stabil ing sawetara casino pasar, bisnis nduweni cara dawa kanggo pindhah kanggo kebak recovery prague 2 slot machine for sale. Njupuk saka gamblers ing 30 kasino bebarengan Mississippi Teluk Coast lan Kali Mississippi ora kalebu negara kang suku Indian kasino, kang ora dibutuhaké kanggo laporan sing winnings kanggo umum prague gulch escalante slot canyons.

Nanging tambah kompetisi saka kasino ing Pennsylvania wis rusak Atlantic City, N slot machine gratis in italiano. "Menang" wis reged tokoh, karo ora biaya operasi utawa expenses dijupuk slot machine gratis la sfinge. Bisnis iki munggah rada kanggo desember ing Louisiana karo negara polisi reporting sing pungkasan sasi kasino menang $204.3 yuta, dibandhingake karo $192.4 yuta ing desember 2009 slot machine gratis mega joker. J., kang direkam 31 gulung persen ing gambling revenue saka 2006 kanggo 2010 hard rock casino catoosa oklahoma. Kanggo 19 kasino ing Kali Mississippi sing babagan saka Natchez kanggo Tunica, revenue ana $97.1 yuta ing desember, bab $4.3 yuta kurang saka setahun kepungkur. — Mississippi negara-dilisensi kasino menang $2.39 milyar saka pemain ing 2010 — saklawasé 3 persen gulung saka apa gamblers ilang ing taun 2009.