Manager nandheske Touchbet kang Magnus Hedman wong karo rencana Sawise minggu saka reticence sing marakake badai saka spekulasi, identitas pemilik anyar saka Pinnacle Olahraga wis dikonfirmasi dening operasi manager, Paris Smith, sing dicethakaké Magnus Hedman punika sirah honcho. Swedia hebat Hedman mbok menawa luwih dikenal minangka pangadeg Malta basis bisnis-kanggo-bisnis olahraga totoan manajemen resiko lan olahraga totoan rintangan supplier Touchbet Ltd ni ora kuni nisan trail casino. InfoPowa nonton bakal kelingan sing Pinnacle Olahraga announced disualekno dening haijulikani entitas bali ing februari taun iki, lan sing ana ngoper menyang diatur pasar strategi.

Iku wis wiwit angsal Malta lisensi ni ora kuni bebendu saka putih penyihir casino. Hedman luwing seneng kanggo tetep metu saka mripat umum wis marakake spekulasi bilih piyambakipun punika panuku misteri saka panyebaran totoan tenan Singing Indeks, kang pihak sing nduweni sadurunge HG Ibukutha dikonfirmasi iku wis didol kanggo haijulikani panuku kanggo GBP 40 yuta ing Maret taun iki (waca sadurungé InfoPowa laporan). Salawasé ana wis ora resmi perusahaan konfirmasi sing iki cilik, Sky News bubar kacarita ing Hedman ana panuku. Casino Online News Duweni Infopowa wong karo rencana kene ing Casinomeister kali rock spa pitu wulu casino. Bryan Bailey wis mlaku Casinomeister wiwit sawijining bukak ing juni 1998.

Sampun mirsani industri tuwuh saka sawijining primeval tataran kanggo apa iku saiki. Ing Meister wis dirawuhi saklawasé 100 konferensi ing 20 taun kepungkur lan wis salah siji wis speaker utawa panel moderator kanggo ing paling 60 acara. Sampun tansah wis pengacara saka keadilan lan alesan lan dikenal kanggo kaya jerman bir, Scotch apik, lan [email protected] kali rock olahraga bar lan panggangan sethitik kali kasino.