Laporan wis ngritik cara dhuwit kang ngginakaken ing cahya project alur ing Cina gambling enclave Macau poker tangan ing urutan saka sing paling apik. Iku saiki wis kenek MOP8.7bn lan ora kalebu MOP263.2m wis diparengake kanggo 31 sisih proyèk poker tangan ing urutan saka sing paling apik kanggo paling awon. Cara kontak-kurang pembayaran digunakake ing gambling enclave wis sukses taun sawise ngrekam nyengsemaken bathi poker tangan ing urutan saka ing paling kanggo paling.

Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre lady gaga poker face baris tari. "Lack saka global budget rumiyin hinders global evaluasi saka project kang kabutuhan financial" lan bisa mimpin kanggo "metu-saka-kontrol expenses," ing laporan warns lady gaga poker face letra traducida. Biaya wis spiraled kanggo tataran kapisan saka project lan budget wis luwih saka tikel kaping loro wiwit taun 2007 lady gaga poker face manggon ellen. Nomer kertu ing circulation uga tambah 22.8% kanggo 618,000 supaya ing paling yen cahya alur sistem bakal mati lemah, ana kang sukses sistem pembayaran ing panggonan carane akeh kamar kanggo meja poker.