Karo supaya akeh klub bal-balan panentu kanggo jettison sponsor pranala karo totoan perusahaan, Juara sisih Cardiff City wis musna marang gandum lan di dudohake liwat sawetara dina kepungkur 888 Olahraga minangka resmi totoan partner sibaya casino prasmanan prices 2021. 888 Olahraga kang bagéan saka 888holdings, sing dhewe uga dikenal 888 casino online account, wis ngetik menyang dhisikan siji taun menehi hasil karo Cardiff City sibaya casino lan hiburan kratoning umhlanga rocks durban.

Menehi hasil pisanan latihan kuwi nyandhang sponsor sing Cardiff City wis sarujuk lan bakal ndeleng 888 Olahraga iklan fitur ing Cardiff City pisanan latihan tim kit kanggo 2020/21 mangsa dicas para torneio de poker online. Ngandika bab anyar sponsor kang kamungkinan kanggo tarik kritik saka sawetara kwartal, Cardiff City Pangareping Pejabat Eksekutif ngandika: "Sawise maneh, aku seneng sing kita wis ngetik menyang kemitraan karo-donya dikenali account kaya 888 Olahraga." "Kita lagi seneng banget kanggo duwe wong-wong mau karo kita kanggo mangsa ahead lan aku katon nerusake kanggo ningali kesempatan padha bakal bantuan kanggo nggawe Kutha pembuangan." Nalika Wong Cohen, 888Holding kang SVP Sirah saka B2C ing 888 ngandika: "Kita lagi bungah kanggo ngumumke iki kemitraan anyar karo Cardiff City Klub bal-Balan lan katon nerusake kanggo njupuk konco klub push kanggo nggawa Liga bal-balan bali menyang Welsh ibukutha." Cardiff pembuangan ayo padha ngerti carane aran babagan warta iki, iki apik kanggo klub?Komentar ing ngisor iki: dadu lan muter video slot.