Iku uga nyatet wigati saka informasi ing regards kanggo Australia kang populer ing industri game dicas poker njagong lan pindhah.
Tuntutan hukum diajukake taun pungkasan marang operator casino Makutha Melbourne lan slot (utawa pokies, minangka lagi dikenal ing Australia) produsèn Bangsawan Teknologi alleges sing slot mesin sing dirancang kanggo sengaja ngapusi pemain bab kemungkinan sing menang dicas para torneio de poker. Ing kasus iki, nanging, rujukan ing kertas langsung disambungake menyang aktif kasus pengadilan nargetake loro saka Australia kang paling gedhé perusahaan gambling. Nanging, iku ora digawe umum nganti oktober 2017 dening Grant penerus, Paul Toole dadu poker tangan witcher 2. A May 2016 arahan cathetan ditulis badhan sing nunggu apa maneh kanggo nerbitaké laporan bisa nyuda sawijining relevansi, minangka informasi sing bisa dadi tanggal apa iku wektu paling apik kanggo pindhah menyang casino. Mantan New South Wales Wakil Premier Troy Grant lungguh ing laporan sing dianjurake banning kontrovèrsial slot mesin fitur kanggo saklawasé rong taun, senadyan kang menehi saran kanggo nerbitaké informasi sanalika bisa dening penulis saka laporan.