ccording sumber-sumber industri, agen melu iki nyekeli sawetara dhuwit kanggo klien lan pendanaan rolling saka klien anyar saka winnings ana gamblers dadu poker tangan witcher 2. Nalika klien anyar mandegake menang, agen iki biso kanggo mbayar asli klien.r Supaya, nanging, downplayed impact kedadean bisa duwe ing industri, matur sing revenue ora bakal kena pengaruh cilik, Macau media laporan dina iki.ast minggu, Morgan Stanley ngandika junket kedadean "bisa ngurangi kapercayan saka operator casino, junket investor lan agen ing menehi metu anyar kridit utawa panggolekan liyane likuiditas menyang bisnis" apa iku wektu paling apik kanggo pindhah menyang casino.
Senadyan laporan sing kedadean utamané melu sisih-totoan, kang dipun tilar saka kacarita nomer, iku mengaruhi VIP pasar minangka kabèh, minangka loro sisih-totoan lan dhuwit kang diputer ing tabel teka saka sumber sing padha saka ibukutha digunakake," Morgan Stanley ngandika ing cathetan apa iku wektu paling apik kanggo pindhah menyang casino lan menang. Kita wis ora katon sembarang efek negatif apa iku wektu paling apik kanggo gamble ing mesin slot. Dharatan wis mengkono iki cukup kanggo sawetara wektu lan iku terus gaweyan, nanging kanggo sawetara sasi kepungkur, kita wis ora katon gaya sing revenue game wis kena pengaruh dening iku," Pak Supaya ngandika, dipetik dening Macau Saben Kirim. tuntunan saka oz dalan kanggo jamrud kutha slot.