Spillane ditambahake: "kesimpulan Kita sing wektu wis teka kanggo pendekatan beda sing menehi pembuangan olahraga aman lan legal cara kanggo wager ing acara olah rogo nalika nglindhungi integritas ndasari lomba."Liyane saksi testifying ing pangrungon kalebu wakil saka New York Racing Association, New York Thoroughbred wadya-bala Jaranan Association, New York Thoroughbred Peternak Inc, New York State Game Association lan New York Pbb ing Masalah Gambling tuntunan saka oz slot dhuwit recehan free.
Final panentu sing ing NBA wis nyatakake iku wae aturan ngirim kalebu negara-sudhut wewenang saka olahraga totoan lan ing platform seluler minangka cara kawuningana bettors saka wagering ilegal liwat offshore situs web. Respon kanggo mirengake opo kang, Amérika Game Presiden Association Geoff Freeman ditanggepi a statement ing kang ana kurang saka prewangan saka 1% peneng ing olahraga totoan: "We are pleased sing National Basketball Association (NBA) dina iki gabung karo industri game ing dhukungan saka vigorously diatur olahraga wagering."Kita kabeh bisa setuju sing 25-taun ban ing olahraga wagering wis gagal ing saben gati tuntunan saka oz poker mesin. Ing industri gambling iki dituduhake dening eksekutif saka Sportradar, Rush Werna Interaktif, Tioga Ketinggalan Casino Resort lan William Hill KITA lili lan sussie casino cosmopol. Saiki, ayo kang njaluk nyata bab mbusak ilegal pasar, nglindhungi konsumen lan nentokake peran saka pamaréntah – peran sing paling mesthi ora kalebu nransfer dhuwit saka bettors kanggo multi-milyar dollar liga olahraga.".
Eksekutif saka National Basketball Association (NBA) wis outlining sesanti kanggo legalised olahraga totoan ing New York State minangka model kanggo olahraga totoan tengen US lili lan susie casino cosmopol.