Porter ditanggepi a senar saka tweets minggu iki matur yen nganti kabeh kepentingan ngatur kanggo coalesce konco siji ndadekake pesen ing gambling online, ana sethitik nyurung kanggo Congress kanggo ndhukung sembarang legislative gaweyan lili lan sussie casino cosmopol.

King bipartisan huruf, co-mlebu dening bill co-penulis Michael Capuano (D-MA), dielingake yen negara saiki legal online gambling iki "ora seragam diatur, operator sing ora dilisensi lan konsumen lack pangayoman saka penipuan lan penyalahgunaan." Minangka federal politikus, padha ndeleng ora pilihan liyane saka federal solusi kanggo masalah "bertentangan lan inconsistent" negara-tingkat aturan, kang padha ngelekake menehi "keblinger nyurung kanggo lomba-kanggo-ing-ing ngisor standar kanggo narik kawigaten operator game lan bathi." Layang kang pejorative lexicon gegayutan negara-tingkat gagasan uga bakal menowo kanggo sapa waé ing earshot saka Amérika Game Association (AGA) tau wiwit sing dalan kanggo Damsyik epiphany ing internet gambling telung taun kepungkur lili lan susie casino cosmopol. King mbagekke layang kanggo fellow Washington pols ing selasa, ngélingaké wong-wong sing "pilihan kanggo muter game saka skill utawa kasempatan kudu ingatase hak bebas pribadhi, lan ora soko dictated dening pemerintah." Kados warmed liwat poker-mung bill ngenalaken pungkasan sasi dening Raja kang fellow House Republican Joe Barton, Raja Gambling Internet angger-Angger, Pelaksanaane lan Konsumen Proteksi Undhang 2013 seeks kanggo legalize kabeh wangun gambling online kajaba olahraga totoan lilac dalan & casino spokane wa. Sembarang kasempatan sampeyan bakal njaluk watara kanggo repealing ing UIGEA?) Nambahake ora klebu nalar bobot kanggo Boehner kang boneheaded pitakonan, ing GOP-kontrol House saka Wakil piye wae ketemu wektu ing minggu final sadurunge sasi-dawa agustus recess kanggo pass 'mbubuti Obamacare' bill kanggo 40th kewedhen wektu.

Porter ngandika: "EGaming perusahaan kudu nglampahi wektu sing mulangi Congress bab safeguards ora kang group pantes pinggiran competitive." Pungkasan sasi kang luwih ndhagel pangrungon Senat ing internet gambling iya sethitik liya nanging ngabarake perlu kanggo safeguards kanggo pertempuran Al Qaeda kang poker-muter hordes, nanging apa amba casino perusahaan bakal tau mbuktekaken cumadhang kanggo nuduhake online dolanan karo sapa waé njaba sing rangking adoh ageng hurdle kanggo mbusak poker amba wuta cilik wuta bakul. Ing AGA bubar gelaran taunan sawijining 'Washington Fly-Ing' acara, nanging ing casino panggedhe sing melu ing iki paling anyar penet-ing-daging arakan sing belatedly keno ing sing iki apa-apa Congress ora kamungkinan kanggo bener apa-apa bab sayah online gambling larangan kapan wae rauh poker amba wuta ante strategi. Nanging nalika federal solusi tetep AGA kang standar emas, 113th Congress ing jangkah kanggo pass nomer paling saka tagihan ing Washington kang modern sajarah.

Ing Mei, mantan Nevada congressman lan arang-arang Poker Pemain Alliance lobbyist Jon Porter dielingake sing kepungkur federal legislative efforts wis teka mati amarga amba Nevada casino perusahaan meksa nindakake perkara tagihan wis sought kanggo nggulingaké kapentingan saka "kelompok kuat" kayata suku Indian lan negara lotteries poker amba wuta cilik wuta. Statement sing ana luwih saka ironic dicokot, diwenehi Porter kang 2012 mirengake opo sadurunge Senat Komite India Urusane kang castigated negara lotteries kanggo kepingin kanggo njupuk sing ngeruk kertu bisnis online ing wangun sing bakal mimic slot mesin play.