Amaya Inc., perusahaan tiyang sepah saka PokerStars lan Kebak Ngiringake Poker, wis dikonfirmasi sing perusahaan CEO lan Ketua David Baazov wis digawe non-naleni pratondo kanggo ndarbeni perusahaan poker amba wuta cilik wuta bakul. Indikasi ana sing Baazov niat kanggo nggawe kabeh-awis proposal kanggo ndarbeni perusahaan ing rega saiki kira-kira ing C$21.00 saben bareng umum poker amba wuta ante strategi.
Amaya kang direksi wis diadegaké panitia khusus kanggo alamat wae nuduhake potensial mundhut nawakake sing bisa njedhul poker amba wuta cilik wuta. Komite, kang bakal dipimpin dening Amaya kang Mimpin Sawijining Direktur David Gadhia, bakal nimbang Baazov kang kurban padha iku kanggo materialise uga minangka sembarang liyane usulan-usulan saka sumber alternatif. Senadyan tatanan sawijining, Amaya wis ngengkel sing kaku panitia khusus wis ora ditampa wae tawaran formal saka Baazov lan sing ora soliciting siji poker amba wuta mbelo sawetara. Ana uga ora saiki prasetya sing saka Baazov sing penawaran formal bakal temtunipun bakal siap metu apa craps ing gambling. Amaya shareholders wis informed sing padha ora perlu kanggo njupuk tindakan apa karo bab potensial proposal durung apa craps ora luwih.
Nganyari bakal kasedhiya kanggo shareholders yen lan nalika perlu ing sesuai karo ditrapake hukum sekuritase..