Kaya ora ana siji samesthine Pennsylvania kang gambling pasar kanggo excel amarga saka ultra-fees dhuwur—kang wis ora wis tangkal—Rhode Island bakal weruh sawijining olahraga gambling revenue nambah lan bakal tansah dadi pimpinan daerah poker amba wuta mbelo sawetara. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre apa craps ing gambling. Iki tegese ora salah siji saka akeh tagihan ing topik—siji kang wis pitulungan saka Baker piyambak—ora bisa dianggep ing wayahe lan budget ora bisa gumantung ing sembarang olahraga gambling revenue apa craps ora luwih. Demokratik House Speaker Robert DeLeo negesaké, "aku ora mikir iku minangka gampang minangka sawetara wong suspect iku uga dadi apa counterfeit ing poker. Ing AGA kasedhiya income pelaku adhedhasar kanthi diwasa pasar operasi karo tingkat tax ing revenue game reged saka 15% nanging aku tetep poker face uga dadi.