Jacobs," pengacara ngandika.t mburi ana kang pangrungon, Hakim Gonzalez njupuk prakara "ing advisement" – meaning ing efek dheweke dilindhungi undhang-undhang paukuman kanggo wektu mengko apa craps ing casino. Aku iki pancene looking nerusake kanggo salib-mrikso Mr nanging petit meuble roulette. #8220;Pak Adelson bakal ngomong apa wae kang mikiraken sing bakal bantuan marang," ngandika agung Todd Bice, referring kanggo Sheldon Adelson (digambarke), ketua lan eksekutif saka Sands China kang tiyang sepah, Nevada-based Las Vegas Sands Corp. #8220;Padha wis cheated wong metu saka dina ing pengadilan cukup dawa," Pak Bice ngandika ing nutup cilik kanggo Pak Jacobs' sisih butch kang lawas casino steakhouse milwaukee wi. Periode. Ing kaping Las Vegas Sands ketua lungguh mung kaki saka mantan pegawe lan ing tataran siji diterangake wong minangka "pompous" lan "arrogant".r Jacobs iki mecat ing juli 2010 kanggo apa Sands China ngandika ana "sabab" nanging du program de poker. Pengadilan Distrik judge Elizabeth Gonzalez lungguh ing Las Vegas, Nevada 29 palms casino nomer telpon.