Seneng banget bettors padha tenan luwih apik mati musna tinimbang rata-rata Amérika, karo 29% saka iki bettors reporting kluwarga income liwat $100k saben taun, saklawasé kaping pindho rata-rata nasional 2900 s casino drive laughlin nv 89029. Kira-kira padha persentase uga applied kanggo sembrono bettors, nyaranke sing Amerika isih wis ora nandang gerah liwat Fox Olahraga' ngalami eksprimen karo sing bodho mencorong hockey puck ing taun 1990-an 29 rue du casino aix les bains. Ing ana, ing Amérika Game Association (AGA) dirilis asil saka Nielsen Olahraga survey ngarahke ing ngenali demografi lan ciri tindak tanduk rata-rata US olahraga bettor 29 panggonan casino du dunkerque.

Mangsa survey bakal nyedhiyani highly dereng tamtu prakiraan saka carane akeh revenue bisa asalé saka diwasa US totoan pasar. Adhedhasar asil iki, Nielsen rampung sing ana bakal 60% nambah ing nomer saka bal-balan bettors yen wagering iki legalized tengen US, luwih mundhak saka baseball (55%), bal basket (24%) lan hockey (24%) drive geant casino pau lons. Oddly cukup, olahraga karo nomer paling seneng banget bettors ing 35 ana sing lawas stodgy siyaga baseball (54%), eclipsing basket (52%), bal-balan (50%) lan hockey (48%) drive geant casino rencana de campagne.

Karo AGA gadhah mlumpat ing legal totoan bandwagon a sawetara taun kepungkur, Nielsen iki uga takon kanggo nemtokake cara akeh saiki bettors bakal ngalih sing kesetiaan kanggo "legal cara" saka wagering, aka sing diwenehake dening kanthi mbayar-up anggota saka AGA drive geant casino montceau les tambang. Sawetara 38% saka wong-wong sing "diselehake nang karo bookie" ngandika padha bakal "rampung" ngalih menyang legal cara ngirim pilihan saiki dhewe, nalika siji-pihak bakal "nggunakake saiki cara kurang lan legal platform liyane asring," nalika wangkal 29% ngandika ana bakal "ora ana owah-owahan" ing prilaku.