Cilik katon dadi adhedhasar Johnson kang pratelan sing misrepresentations materi lan ngilangi fraudulently mlebu DFS pemain kanggo simpenan dhuwit "pungkasanipun kagelar kang tindak menyang Wastani lan karyawan liwat fees lan kontes hadiah," ngakoni sing akses kanggo sensitif ing-house informasi sing cocog kanggo lomba menehi karyawan perusahaan pinunjul pinggiran liwat liyane kontestan drive geant casino pau lons. Ing "ngakali lan kinanthi" label minangka nuduhake akeh lapuran sing biasa DFS pemain saingan marang highly trampil lan informed "hiu" ing DFS lomba lan sing ing kerugian pinunjul, nalisir iklan ing sukses lan amba dhuwit hadiah drive geant casino rencana de campagne. Bryan Bailey wis mlaku Casinomeister wiwit sawijining bukak ing juni 1998 drive geant casino montceau les tambang. Anyar pengadilan iki diajukake ing Distrik Kidul saka New York dening salah siji Adam Johnson saka Kentucky, sing claims kerusakan kanggo miturut omongane uwong teledor, penipuan lan misrepresentation, sipil kongkalikong, adil pengayaan, lan pelanggaran saka Kentucky Konsumen Proteksi Undhang, New York Ngakali Tumindak lan New York Palsu Hukum Iklan njedhul saka aktivitas saka loro pemimpin pasar menang amba ing penny mesin slot. Ing Meister wis dirawuhi saklawasé 100 konferensi ing 20 taun kepungkur lan wis salah siji wis speaker utawa panel moderator kanggo ing paling 60 acara menang amba ing penny slot.