Filipina plans kanggo sijine pulisi ing kasino kanggo ngawasi liyane pulisi ing kasino ing ngisor iki polisi pengurus kang miturut omongane uwong sing keterlibatan ing nyulik lan paten pinaten saka search junket operator drive geant casino porto vecchio. Minggu kepungkur, Filipina Polisi Nasional (PNP) perwira melu ing shootout karo anggota saka gang seng di tuduh saka mbeta metu kidnapping lan paten pinaten saka Oscar/Carlos Tan, junket operator apa metu saka Manila kang kasino menang amba jinse dao slot mesin. Antarane anggota gang matèni ing shootout padha telung saiki lan mantan PNP perwira.
Papat pejabat nyerah kanggo polisi, lan pracaya duwe driji Kidul Polisi Distrik Superintendent Johnny Orme minangka gang kang ringleader. Orme, sing tetep ing gedhe, ana uga seng di tuduh saka operasi ilegal dhuwit-bisnis kredit kanggo apes gamblers ing Resorts Donya Manila lan Solaire Resort & Casino menang amba ing dollar slot. Selasa, PNP direktur umum Ronald dela Rosa announced plans kanggo "post intelligence personel ing [Manila game zona] Hiburan Kutha lan ngawasi policemen sing tansah mbuwang wektu ana." Dela Rosa ditulis frustasi karo "a akèh saka ninja pulisi sing ora laporan kanggo Mindanao tugas," referencing provinsi sing wis ing tukang pencak hukum wiwit Mei amarga aktivitas teroris Muslim kelompok. Nanging, Dela Rosa ngandika pulisi iki wis "frequenting Hiburan City" kasino.

"Yen padha sing ana kanggo gamble, ngendi durung padha njaluk dhuwit?Yen lagi kanggo nyumerepi metu, apa alesan ngapa padha ana?" Orme wis seng di tuduh saka kepingin kanggo nggedhekake dhuwit-bisnis kredit menyang full-fledged junket operasi, lan berlaku teori iku kang nyulik Tan minangka liya saka njupuk liwat junket bisnis amba menang ing poker mesin. Dela Rosa ngandika iku ana bukti sing policemen hanging watara ing kasino "ngerti sing sing ing gambling bisnis." Casino-related kidnappings wis dadi paling anyar media sensation ing Filipina, utamané minangka padha umum ndherek bangsa manca sing teka kanggo Manila amarga kasino sing ilegal ing negara sing ngarep texas holdem apps for android. Korea selatan piyambak wis kacarita 15 casino kidnappings saka sawijining warga wiwit April texas holdem app real money reddit. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre texas holdem app real money.