Major League Baseball pejabat wis kena denda sing jumlahe Florida Marlins picer Jarred Cosart (digambarke) winadi jumlah kanggo totoan ing olahraga texas holdem apps for ipad. Cosart iki dicethakaké kanggo dadi subyek saka MLB totoan diselidiki pungkasan sasi pungkasan sawise 24-taun-lawas Cosart diijolke langsung pesen liwat Twitter karo poto-diterangake gambling pakar @ghostfadekillah a sawetara minggu kepungkur osrs 1 def murni paling apik ing slot. Cosart kang pesen nyariosaken Marlins wiwitan wis "nang GEDHE" ing haijulikani acara olah rogo lan "hammered" ing wager. On Friday, MLB ditanggepi a statement ngandika sawijining satelit menyang prakara "durung mbukak sembarang bukti-bukti kanggo suggest sing Cosart, sing kebak cooperated karo diselidiki, nang ing baseball." Pancet, Cosart wis kena denda sing jumlahe lan jumlah kang winadi kanggo nglanggar MLB kang Aturan 21(d)(3), ingkang ngawisi pemain saka "manggonke bets karo ilegal bookmakers, utawa agen kanggo ilegal bookmakers." Ing olahraga tartamtu kang Cosart diselehake kang wagers ora kasebut osrs kabeh gulu slot item.
Cosart ditanggepi dhewe statement ngandika wis "tau, utawa aku bakal tau, nang ing game gedhe saka baseball." Cosart njaluk ngapura kanggo "sembarang distractions iki uga wis nyebabake Marlins, bolo, pelatih lan kita luar biasa pembuangan." Cosart ngandika ana "bungah kanggo nggawa penutupan kasus kanggo kahanan iki" sadurunge 2015 MLB mangsa resmi trobosan mati ing Sunday osrs 1 def murni sirah slot. Cosart kang dosa padha utamané kikuk kanggo MLB diwenehi aktif push kanggo sasuwene mantan baseball gedhe Pete Wungu, sing iki kenek karo ban umur saka baseball ing taun 1989 sawise iku iki sing dicethakaké piyambakipun ngene nang ing baseball game nalika manager saka Cincinnati Reds osrs 1 def paling apik ing slot. Wungu, sing wis 4,256 cocog ing storied baseball karir, wis applied kanggo reinstatement supaya bisa sepisan maneh bakal dianggep prabawa menyang Baseball Hall of Fame apa ana ora tax ing gambling. Saiki MLB Komisaris Rob Angelika bubar nyatakake Wungu kang reinstatement bid "pantes padha, kebak pangrungu." Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre apa ana ora gambling ing kutha tebing.