Prague – 17January 2019 – Tanpa mangu-mangu, 2019 taun kang bakal duwe akeh diskusi sing melu nggunakake AI ing Data Amba, olahraga totoan, casino, lotre, analytics, tanggung jawab gambling lan akeh liyane verticals apa ana ora roulette ing florida.
Kanggo rincian liyane babagan tanggalan, agendas lan lokasi, ngunjungi Acara Manggon/Konferensi bagean ing europeangaming.eu Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre. Ing cendhak, padha nutupi wilayah paling saka Eropah karo acara internasional sing ngawula lokal lan industri global, ngoptimalake kesempatan jaringan lan nggawa topik monjo menyang orane katrangan das casino der magier imdb.
Rincian lengkap bab acara bisa ditemokaké ing acara resmi website: www.praguegamingsummit.com Bab organizer, Eropah Game Media lan Acara Eropah Game Media lan Acara anjog media lan boutique event organizer perusahaan ing Eropah lan mrodhuksi penting konferensi ing wilayah kayata: acara manggon/konferensi divisi ing pangisian daya saka ngatur boutique gaya eksekutif game acara sing fokus ing nggawa nang informasi saka game ndhuwur ahli ing Uni Eropah lan ngluwihi das erste casino der welt. Program uga bakal kalebu penting banget IMGL MasterClass sing bakal yahoo kanggo nuduhake paling anyar pemahaman dening International Master Game ahli Hukum bab iklan banning.
Puncak bakal pendekatan kabeh peraturan lan selaras related aspèk kasebut pasar lan uga bakal nyorot sawetara topik trending kuwi minangka sesambetan antarane Aturan, Operator – Afiliasi, MasterCard kang syarat anyar kanggo Sadeyan Online (CFD, FX, Game, Crypto), pangerten millennials (karo emphasis ing olahraga, Saben Fantasi Olahraga lan Olahraga Virtual), outsourcing kanggo perusahaan game, IKU keamanan, AML, KYC, CSR. Kaya kasebut ing ndhuwur, konferensi bakal fokus ing sawetara topik antarane kang nggunakake AI ing olahraga totoan industri related Data Amba lan ing tanggung Jawab Gambling das erste yontoo im casino. Bubar announced sponsor ing Prague Game Summit stands metu ing akeh piranti lunak lan layanan suppliers online lan tanah basis industri gambling. BETEGY punika olahraga data analytics perusahaan, kang dianggo ing persimpangan saka olahraga, teknologi lan game das beste casino online spiel. BETEGY lisensi data lan gambaran sistem kanggo global olahraga totoan lan media perusahaan kaya ESPN (USA), Turkcell (Turki), Ringier Axel Springer (Eropah Wétan), Wozhongla.com (China), Yahoo Olahraga (UK), Bwin (Rusia) lan liya-liyane.