Malah International Babakan dhuwit Dana (IMF) ngenali wigati saka pariwisata kutha, nyatakake pungkasan sasi, "Kanggo maringi leladen nomer luwih saka turis ing a-pasar massa lan non-game model, infrastruktur plans kudu advance ing supaya kanggo ease sumber-sisih bottlenecks das casino der magier wiki. Capping nomer saka pengunjung bakal ageng langkah sakdurunge. Nanging, kang uga wis arang banget vokal lan kritikus saka carane Macau kang eksekutif, Fernando Chui, wis mlaku ing show. Sulu Sou, salah siji saka paling junior legislatif ing pamaréntah Macau, disaranake ing februari sing kutha bakal entuk manfaat dening manggonke watesan ing tourism nenekan das erste yontoo poker im casino. Sou kang fellow legislatif sarujuk fu dao le slot machine jackpot. Politisi wis ing Majelis wiwit 2017 fu dao le slot machine app.