arina Bay Sands is seeking kanggo waras SGD454,375 (US$327,480) saka total SGD1 yuta sing Kong Linghui dinuga diselang ing 2015, plus kapentingan, miturut laporan on Monday.r Kong, diarani "ping-pong pangeran" ing China, menang total telung Olympic medali – loro emas lan salaka fu dao le slot machine jackpot. Dhèwèké uga menangaké world championships lan Table Tennis Piala Donya fu dao le slot machine app. Pak Kong saiki sirah pelatih nasional China kang wanita tim table tennis.arina Bay Sands wis diduweni lan dilakokno dening perusahaan – Marina Bay Sands Pte Ltd – u fu dao le slot machine free online. basis operator casino Las Vegas Sands Corp fu dao le slot machine.
terakhir perusahaan tiyang sepah saka Macau casino operator Sands China Ltd.arina Bay Sands njupuk Pak Kong kanggo pengadilan ing Hong Kong amarga casino utang sing ora sah enforceable ing dharatan China.r Kong on Monday rek keterlibatan ing gambling, ngandika ing statement ing Weibo akun sing wis namung diiringi anggota kulawarga kanggo casino ing Marina Bay Sands lan sing ana ora peduli saka unsettled utang regejegan.e tambahan bilih panjenenganipun diundang wong-wong sing duwe utang utang kanggo njlentrehake apa wis kedaden lan digawe cetha yen wus dilindhungi undhang-undhang kang hak-hak legal..