Akhire, koran rinci sing complaint marang CG Teknologi Nyekeli wis disiapake dening Michael Somps, Senior Wakil jeksa Agung Umum kanggo Nevada, lan sing menehi paukuman jumlah wis luwih murah tinimbang sadurunge punishments amarga kasunyatan sing tenan wis kacarita ing macem-macem infractions dhewe. fu dao le slot machine free online.
Operator katelu kedadean: Ing Nevada Mréntahaké kacarita sing iki katelu wektu sing CG Teknologi Nyekeli wis kena denda sing jumlahe kanggo nglanggar gambling peraturan fu dao le slot machine. Ngalahake sportsbetting kanggo wolung Las Vegas kasino: Miturut ana laporan saka Nevada Mréntahaké koran, Teknologi CG Nyekeli iku tanggung jawab kanggo sportsbetting operasi ing wolung Las Vegas kasino kalebu Palazzo karo sawijining dhaftar anyar infractions uga kalebu liwat utawa ing-pembayaran saka punters. Akibaté, sawetara 700 pemain tak $4,465 kurang saka padha wis samesthine nalika keluwihan worth $7,368 wis mbayar kanggo luwih 783 pelanggan pop slot ngrampungake tingkat 33. Infractions rinci: Nevada Mréntahaké kacarita sing complaint marang CG Teknologi Nyekeli wis diterangno sing tenan wis sadurunge sarujuk kanggo ngencengi sawijining komputer protokol sawise kang ketemu guilty saka unlawfully nrima olahraga wager saka punter dumunung ing Maryland pop slot nomer layanan customer. Salajengipun, ing Las Vegas-kantor pusaté account iki kabaripun miturut omongane uwong wis ditampa akeh wagers saka punters ing pas kapindho sawijining rintangan kang padha diganti taun mengko. Koran kacarita sing ing paukuman saka Nevada Game Papan Kontrol tambahan klebu ngalami sing bakal mbutuhake tenan kanggo nyedhiyani karyawan karo tambah latihan liwat sabanjuré limang taun lan mandek nggunakake sawijining olahraga blumbang sistem komputer.

Kajaba iku, koran diterangno sing oktober 2016 wis katon operator njupuk 33 bets ing college bal-balan game sawise kontes wis rampung sadurunge nrima sangang padha pungkasan wagers a minggu mengko. Menehi hasil mbutuhake Nevada Game Komisi idin: koran kacarita sing ing paukuman persetujuan, kang mlebu dening kabeh telung anggota saka Nevada Game Papan Kontrol uga minangka Chief Executive Officer kanggo CG Teknologi Nyekeli, Parikshat Khanna, kudu saiki bakal disetujoni dening limang anggota Nevada Game Komisi pop slot kode kanggo free kripik.

Nevada pejabat kenek iku karo $1.5 yuta paukuman ing taun 2006 nalika sepuluh taun mengko weruh pamaréntah federal ngukum tenan tune saka $22,5 yuta karo negara nampa kira-kira $700,000 saka jumlah iki. Ing Nevada, search lomba lan sportsbook operator CG Teknologi Nyekeli wis kabaripun wis kena denda sing jumlahe kanggo tune $250.000 kanggo ilegal nrima wagers sawise kontes wis rampung uga kanggo njupuk metu-saka-negara bets.