Aktif bingo brouhaha ing Alabama wis kapapar sawetara utama wong-wong lamis, nanging kita bisa duwe anyar weiner. Kristen Koalisi Alabama Ketua Randy Brinson punika cingak – cingak kanggo sinau sing kang saintly organisasi ditampa 30 bêsik salaka, er, sumbangan saka tumindak politik komite disambungake kanggo gambling kapentingan.

Muga-muga kita humbly suggest koalisi anyar slogan, soko sadawaning garis saka 'sengit dosa, tresna dosa kang checkbook?' Sawise éntuk rasa kanggo lotre, Iowa saiki wis disetel ing gembong ing gerakan kanggo ngidini olahraga totoan casino drive montceau les tambang. Minangka iku ngadeg Delaware, Montana, Nevada, lan Oregon sing mung diijini serikat kanggo kurban sportsbetting ing wangun wae ing US – kang knthi angel misale jek sing padha casino drive mende autoroute mende. Posisi iki cukup rightly kang tantangan ing Federal tingkat dening New Jersey minangka discriminatory lan saiki Iowa wis sijine rong individu ngukur sadurunge lokal dprd apa sing rintangan saka menang blackjack. Ing tembung saka Iowa State Senat Presiden Jack Kibbie: "aku mikir kita kudu duwe sportsbetting ing Iowa. Padha mbokmenawa lagi totoan ing wong-wong mau tho nanging kita lagi ora njupuk sembarang tax." apa sing rintangan saka menang ing roulette.